Pasfoto Almelo

Recht tegenover het Stadhuis in Almelo zit Pasfoto Almelo, met de nieuwste apparatuur en ervaren fotograaf om uw pasfoto te maken voor officiele documenten.
Wanneer u uw documenten moet vernieuwen/verlengen en u heeft nog geen officiele pasfoto, loopt u dan voordat u het Stadhuis Almelo binnengaat even binnen bij Pasfoto Almelo.
De ervaren fotograaf zal u verwelkomen en u uitleggen hoe u in de lens van de camera moet kijken. Geen gedoe met dure en onduidelijke pasfoto hokjes.

€12,50 voor 8 pasfoto's! 

Wat? zo goedkoop? Ja zo goedkoop. Wij van pasfoto Almelo zijn van mening dat alles al duur genoeg is en geven u dan ook een eerlijke prijs voor wat toch al een duur geintje is, zo'n officieel document aanmaken. U krijgt bij ons 8 officiele pasfoto's.

Officiele regels voor pasfoto's gelden ook in Almelo

Sinds 2007 zijn de regels voor pasfoto's aangescherpt. Pasfoto Almelo kent de regelgeving en daardoor zult u altijd een pasfoto krijgen, die goedgekeurd wordt door de leuke baliemedewerkers van gemeente Almelo. 

 

Maatvoering van pasfoto Almelo is vastgelegd op 35mm x 45mm (bxh).
breedte: van ooraanzet tot ooraanzet tussen de 16mm en 20mm
lengte:    vanaf 11 jaar: van kin tot kruin minimaal 26mm en maximaal 30mm.
               tot en met 10 jaar van kin tot kruin minimaal 19mm en maximaal 30mm
               Bij pasfoto Almelo meten wij de pasfoto's na het afdrukken op de bovengenoemde criteria.      
        
Om meer te weten over wat wel en niet mag op een officiele pasfoto almelo verwijzen wij u graag door naar de pagina acceptatiecriteria voor de pasfoto in de Nederlandse reisdocumenten.

Klik om deze tekst te bewerken...